Bun venit pe Svac - Aspiratoare centralizate

Cart

Menu

Despre Noi

Suntem furnizori și instalatori de sisteme de aspirație centralizată de mulți ani, timp în care ne străduim în mod constant să furnizăm cele mai bune sisteme pentru nevoile clienților noștri.

Experiența ne-a învățat că clienții noștri au trei cerințe principale ale puterii mari de aspirare a aspiratoarelor centralizate, fiabilitate excelentă și ușurință în utilizare. Oricare din gama noastră de aspiratoare centralizate îndeplinește aceste criterii, precum și oferă multe alte avantaje.

Noi, împreună cu partenerii noștri, am devenit cel mai mare distribuitor și furnizor de sisteme de aspirație centralizate din România. Noi atribuim acest succes furnizarea de produse de înaltă calitate și având o politică strictă de servicii excelente pentru clienți.

Oferim servicii complete de proiectare, consultanță și instalare a sistemelor de aspiratie centralizate. Experiența și expertiza noastră arată  că putem instala un sistem de aspiratie centralizat în orice tip de proprietate, case private, blocuri noi și vechi, pensiuni, grădinițe, biserici, mall-uri, clădiri de birouri, beauty center, frizerii, fabrici, laboratoare dentare, etc

Zgomot redus
Super ușor de utilizat
Aer curat, alergii reduse
investiție inteligentă

Avem propriul nostru service pentru aspiratoarele noastre, ca atunci cand apare o problema sa putem interveni promt si in ce mai scurt timp aspiratorul sa fie pus din nou in functiune.

De ce SVAC?

Avem o experienta de peste 3 ani in domeniu in domeniul sistemelor de aspiratie centralizate.

  • in vanzare, vindem peste 100 de aspiratoare pe an, peste 150 de sisteme de aspiratie tevi si doze si suntem in crestere in fiecare an  
  • in montaj avem peste 100 de montaje pe an
  • avem unul din cel mai mare furnizor din Europa, Globovac Portugalia
  • avem un pret corect pentru tot sistemul de aspiratie centralizat
  • avem propriul service pentru aspiratoarele centralizate unde reparam orice tip de aspirator centralizat, Puma, GV Play, Beam, Electrolux, Tubo, Sistemair, Husky, Enke, Nilfisk, Crossvac, Rehau, Canavac, Canavac, si altele.

Pentru clientii nostri am ales si alegem brand-uri de calitate la un pret bun.

Contacteaza-ne acum daca doresti mai multe informatii

Vrei sa comanzi un aspirator sau pur si simplu doresti mai multe detalii? 

Echipa de suport este aici sa te ajute: 076 506 1430