Bun venit pe Svac - Aspiratoare centralizate

Cart

Menu

Politica de retur

  • Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative: 

Înainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile calendaristice, începând de la ziua în care intra în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

  • Bunurile se pot returna, în aceeași stare în care au fost recepționate, în termen de 60 zile calendaristice de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind serviciile standard prin curier, livrare personal la. S.C. K2S TIMSERV S.R.L. sau orice alt metodă, iar acesta  va înapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denunțării. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri sau urme evidente de utilizare, etc. precum si cele care fac obiectul Art. 16 din OU 34/2014 (exemplu: capace de wc, perii de wc si alte articole ce nu pot fi returnate din motive de igiena)
  • Produsele executate dupa specificațiile clientului, produsele distinct personalizate, produsele importate conform specificatiilor clientului, precum si articolele speciale comandate furnizorului nu se returneaza.

Prezenta facilitate se aplica doar persoanelor fizice, conform legii.